امروز چهارشنبه , ۳۰ مهر ۱۳۹۹
آخرین خبرها
خانه / آشپزی / طرز تهیه سس چیلی تای خوش طعم و خوشمزه در خانه

طرز تهیه سس چیلی تای خوش طعم و خوشمزه در خانه

در این مطلب طرز تهیه سس چیلی تای یک نوع سس خوشمزه با رنگ قرمز طبیعی و دارای بافتی نرم و چسبناک را برای علاقمندان به طعم های تند و شیرین آموزش خواهیم داد که می توانید بعد از تهیه، آن را در کنار غذا های خوشمزه ای مثل استیک، سیب زمینی، اسپرینگ رول، میگو، ماهی، مرغ سوخاری و انواع بورک سرو کرده و لذت ببرید.

سس چیلی شیرین مربوط به شرق آسیاست و در آشپزی شرقی استفاده فراوانی دارد. بعد از خواندن این مطلب، می توانید سس چیلی را به راحتی در منزل تهیه کرده و از خوردن آن در کنار غذا های خوشمزه لذت ببرید، ضمن اینکه سس چیلی تند را می توان درون یک ظرف در بسته و تا مدتها در یخچال نگهداری کرد.

طرز تهیه سس چیلی تای

مواد لازم

  • فلفل قرمز تند : ۵۰۰ گرم
  • سیر : سه حبه
  • سرکه سفید : سه فنجان
  • شکر : سه فنجان

طرز تهیه سس چیلی تای به روش خانگی

برای تهیه این سس تایلندی، مقدار ۱۰۰ گرم از فلفل قرمز ها را برداشته و درون غذا ساز بریزید، سپس باقی فلفل قرمز ها را نصف کنید و بعد از جدا کردن تخم های آنها، خرد کنید و در ظرف غذا ساز بریزید. حبه های سیر را به همراه ۲۵۰ گرم سرکه سفید به فلفل های قرمز اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید، به طوری که فلفل ها به خوبی خرد و تکه تکه شوند.

آموزش تهیه سس چیلی تای

اکنون مخلوط حاصل را با باقی مانده سرکه و به همراه شکر درون ظرف کوچکی ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و در حال پخت سس، آن را هم بزنید تا شکر داخل مخلوط به خوبی حل شود.

دستور تهیه سس چیلی تای

سپس حرارت اجاق را زیاد کرده تا زمانی که سس به نقطه جوش برسد و بعد از آن، حرارت را کم کرده و در حین اینکه سس شما می جوشد، آن را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه هم بزنید تا زمانی که به غلظت دلخواه برسد. حال سس تالی آماده شده و می توانید درون ظرف استریل ریخته و درب آن را بپوشانید.

منبع : آرگا

همچنین ببینید

طرز تهیه کتلت ماهی خوشمزه خانگی و فوت و فن های پخت آن

یکی از غذاهایی که همه افراد در هر سنی از چشیدن طعم آن بسیار لذت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *